Normaal heerst de omerta en lossen de leden niets (zelfs geen wiellengte), maar voor deze website gaven ze uiteindelijk toch hun geheimen prijs.

Adelin

 Onze eigenste Carl Berteele: hij vliegt over de weg en is altijd in voor een praatje met de andere renners. Erevoorzitter voor de eeuwigheid !

Jurgen

twijfelt nog wat hij in zijn specialisatiejaar zal kiezen: wielrenner of verslaggever? De blablabla is er al, de boem-boem intussen ook.

André

 Gevierd tijdritkampioen en sinds 2011 een fervent vogelliefhebber (met een lichte voorkeur voor de torenvalk – spanwijdte = één straatbreedte)

Kim

het lichaam van een berggeit, de benen van een gazelle en de sluwheid van een vos. Een heuse dierentuin op wielen dus. Maar gelieve hem evenwel niet te voederen !

Belle

 Twijfelde zo lang tussen een carrière als mountainbiker of wegrenner dat enkel nog Jong & Oud een oplossing bood: op de weg tijdens de rit, in de berm na het bezoek aan Latjes.

Bert

 (boem-boem-bert) is ondertussen één van de anciens van de club. En door de vele drinkbussen die hij wekelijks uitdrinkt, valt zijn vorig leven als kameel maar moeilijk te ontkennen

Maizen

vertegenwoordigt Kokejane en omstreken in onze club: soms eens als zonnewijzer, dan weer als de reïncarnatie van het rondpunt: een toer(né)ken meer of minder maakt niets uit.

Bert Floryn

Samen met Stijn en Kim de laatste aanwinsten van de Kokejane-clan. In afwachting van zijn amnestie-aanvraag bij Jong & Oud, heeft hij tijdelijk onderdak gevonden in Tollembeek.

Patrick

Lanneer den beir houdt al eens een winterslaap, maar eens hij uit zijn vel schiet, is er geen houden meer aan !

Pee

maalt kilometers zoals een goeie beenhouwer zijn gehakt: pittig en het mag altijd net iets meer zijn. Hij klust in het zwart nog bij als penningmeester van de club.

Peter

Na enkele dwaaljaren bij de Sint-Pieters-Spurters heeft Jerommeke Ferbiest eindelijk zijn stekje bij Jong & Oud gevonden.

Dirk

Is het een kogel? Is het een vliegtuig ? Nee, dat is het niet. Het is mega-Dierkie die uit zijn sloefen schiet !

Fanne

Ondanks zijn drukke bestaan als duivel-doet-al (kanaalzwemmer, telefoongids, praatpaal,…) vindt hij toch nog voldoende tijd om zijn ritjes mee te pikken.

Fred

Thuis op alle terreinen: krachtig op de weg, technisch op de mountainbike, maar toch soms veel te snel de piste in.

Stephan

omdat hij niet veel tijd heeft om te trainen, is hij dakwerker geworden: zo kan hij toch dagelijks op hoogtestage gaan.

Georges

Uitstekende voorzitter van de club en door zijn grote motor al snel herdoopt tot Georges Porsche.

Stijn

reïncarnatie van Obelix op de fiets: doordat hij als kind in een vat vol krachtvloeistof is gevallen, fietst hij iedereen naar de kl*ten. Jammer genoeg geldt dat ook voor zijn fietskaders….

Gert

Het tempo volgen is voor onze man van Zottegem geen probleem; voor het plaatselijke dialect daarentegen zal hij nog een tandje moeten bijsteken.

Thierry

is de trotse bezitter van het trio “het hoofd, de kracht en de benen”, maar vergeet soms om ze terzelfdertijd aan te spreken.

Gino

Wekelijks verplicht om zijn schoonpa André uit de wind te zetten. Als tegenprestatie brengt André hem dan na de rit in de wind naar huis.

Tibbe

van zijn vorig leven als cafébaas is op de fiets jammer genoeg niets meer te merken. Of toch: hij bepaalt wanneer het licht (bij de anderen) uitgaat.

Jeankes

heeft nog wat problemen om zijn vorig leven als topvoetballer te vergeten: hij stopt soms halverwege de rit en durft al eens een andere renner tackelen.

Timmes

na een leven van pret en verzet lijkt hij nu zijn roeping te hebben gevonden: leven als een fietsende pater…als is de orde van trappisten nooit ver af.

Willy

kilometervreter en de man met het motortje in de benen. Had het fietsen nog niet bestaan, dan had Willy het persoonlijk uitgevonden !