Onze maatregelen rond COVID-19

WTC Jong en Oud is lid van Cycling Vlaanderen en volgt de aanbevelingen van hen strikt op.

Op deze pagina kan je een update van de maatregelen nalezen.

 

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelingen van vrijdag 5 maart 2021 die de Federale regering ons oplegt en het verschijnen van het aangepaste ministerieel besluit, is WTC Jong en Oud met zijn leden het volgende overeengekomen.

Zowel het M.B., de officiële site van Vlaanderen en Sport Vlaams-Brabant bevestigen dat sporten buiten met 10 personen toegelaten is met 1.5m afstand. Enkel contactsporten zal nog moeten wachten tot 1/4/2021. Daarom hebben we besloten dat we vanaf nu zondag 14 maart 2021 met groepen tot 10 personen zullen rijden. Alle leden werden opgelijst en ingedeeld in A, B en C groep.

A-groep: Bert L, Andy, Pieter, Kim D R, Bjorn, Bert F, Jelle, Patrick, Thierry, Stinos, Thomas, Jurgen, Peter, Gert

B-groep: Dirk, Kim M, Tibbe, Jeankes, Maizen, Fanne, Gino, Sam, Danny, Fides, Pee

C-groep: Georges, Adelin, André, Fred, Willy, Stephan M.

De A-groep en B-groep bevat meer dan 10 personen, maar aangezien niet iedereen elke week komt is de kans klein dat we op zondag effectief met meer dan 10 zijn. Indien er toch meer dan 10 personen per groep zijn, zal deze in twee worden gesplitst. Dit zal zondagochtend ter plaatse beslist worden. Indien we vaststellen dat dit problemen geeft zullen we dit herevalueren en eventueel met bevestiging van aanwezigheid werken, maar we houden het om te beginnen liever simpel.

Momenteel hanteren we de volgende vertrektijden:

A-groep: 8h45

B-groep: 9h00

C-groep: 9h15

De aanwezigheden worden opnieuw bijgehouden en daarom vragen we dat één persoon per groep elke week de aanwezigen aan Maizen doorgeeft. 

We vragen ook om alle communicatievia mail of via deWhatsapp-groep van Jong en Oudte doen. Zo blijven we met elkaar in contact en wordt onze club niet versnipperd in kleinere groepjes.